Skip to content

Teknisk informasjon

Vi er opptatt av kvalitet, det gjelder både for kundene våre og internt. For å opprettholde god kvalitet er det en del hjelpemidler som brukes. Her inne kan dere lese hvilke retningslinjer vi følger. 

Her kan du laste ned alle våre veiledninger og profiler.
       Profiler

Viktigheten med å bruke profiler er for å oppnå best mulig trykkresultat på papiret kunden har valgt. Den starter hos bildebehandler og følger prosessen helt til ferdig trykksak. (Bruksanvisning finner du i nedlastingslenken nede på siden)

       Fargestyring

Alle trykkmaskinene hos oss har montert in-line fargestyring (AVT-Advanced Vision Technology) for best mulig fargebalanse. AVT bruker et, in-line spektrofotometer for å samle fargemålinger på papirbanen, som samsvarer med ISO 13655 sine standardmetoder.

       Produksjonsstyring

For å nå våre visjoner om å være det mest effektive og lønnsomme trykkeriet i Skandinavia, trenger vi nøyaktige data for å overvåke hvert minutt i produksjonen. For å oppnå dette har vi valgt å investere i EFI sitt Auto Count 4D som er neste generasjons plattform i produksjonsstyring. Det gir oss mulighet til å automatisk samle nøyaktig og oppdatert produksjonsdata.

Dette forbedrer arbeidsflyten betraktelig.

Andre artikler

Miljø

Ålgård Offset tar miljøet på alvor! Vårt trykkeri er svanemerket og vi er med i Grønt Punkt Norge. Våre rutiner

Les mer »

Videoer

Her har du et knippe videoer som har blitt publisert/laget enten på vegner av oss, av oss eller fra kundene

Les mer »