Skip to content

Plakater og små trykksaker

Plakater er en fin måte å promotere et produkt, en kampanje eller et arrangement på. De blir produsert i alt fra A5 (14,8 x 21 cm) til 70 x 100 cm. De kan trykkes på begge sider hvis de skal henge i taket. Kan leveres i sirkel eller annet format. Store plakater med få antall som skal henge ute blir det ofte brukt PVC plast, kjørt på store printere.

Invitasjoner er viktige for enhver feiring eller arrangement. De produseres med personlige utrykk eller formål og kan skreddersys etter eget ønske.

Visittkort er et viktig verktøy for å knytte kontakter og markedsføre deg selv eller din bedrift. Trykkes ofte på tykt papir – Opp til 350g også på begge sider. Kan også lamineres for bedre holdbarhet.

Navnelapper er praktiske for arrangementer, konferanser eller kontormiljøer. Personaliseres med titler osv.

Brosjyrer er en effektiv og fin måte å presentere din bedrift, produkter eller tjenester på. De kommer i alle slags mulige formater, antall sider og opplag – Disse produseres på de maskiner som egner seg best ut fra spesifikasjonene over. Det er også mulig å få spiralisert rygg, spesielt er det utbredt på kalendere.

Mesteparten av det som er beskrevet over kan trykkes på plast, hvis de skal brukes ute.

Andre eksempler på små trykksaker er: Permer, brevark, konvolutter, egne bokmerker og menyer.

Uansett hva behovet ditt er, kan vi hjelpe deg å lage et produkt med profesjonelt uttrykk. Vårt erfarne team av designere kan veilede deg gjennom hele prosessen, fra design til ferdig produkt.

Andre artikler

Miljø

Ålgård Offset er et miljøbevisst trykkeri som jobber internt med å gjøre tiltak for å gjøre produksjonen mer miljøvennlig. Vi

Les mer »

Videoer

Her har du et knippe videoer som har blitt publisert/laget enten på vegner av oss, av oss eller fra kundene

Les mer »

Grafisk design

Her på huset har vi holdt på med grafisk design en god stund, det gjelder både magasiner og mindre trykksaker,

Les mer »