Skip to content

Miljø

Ålgård Offset er et miljøbevisst trykkeri som jobber internt med å gjøre tiltak for å gjøre produksjonen mer miljøvennlig. Vi har fire sertifiseringer som viser at vi tar miljøet på alvor: PEFC, Svanemerke, Grønt Punkt og Trykt i Norge. PEFC-sertifiseringen innebærer at vi skal kunne dokumentere bruken av rett sertifisert papir internt i produksjonen. Det er ikke alle trykksaker som kan bruke PEFC merket, for å kunne bruke det må vi bestille papir som er PEFC Sertifisert. Svanemerket er en offisiell miljømerking som viser at produktet oppfyller strenge miljøkrav. Grønt Punkt er en ordning som sikrer at emballasjeavfall blir samlet inn og gjenvunnet. Trykt i Norge viser at produktene våre er kortreiste, miljøbevisste og støtter norske arbeidsplasser.

Vi jobber også internt med å gjøre tiltak for å gjøre produksjonen mer miljøvennlig. Dette inkluderer blant annet å redusere avfallsmengden og energiforbruket, samt å bruke mer miljøvennlige materialer og teknologier. Vi bruker EFI-systemet for å spore hele produksjonen og måle effektiviteten, noe som hjelper oss å identifisere områder der vi kan gjøre tiltak for å bli mer miljøvennlige.

Trykk på merket for å lese mer.

Andre artikler

Trykk

Vi har drevet med trykking siden 1980 – Det er den måten vi formidler vår kompetanse til våre kunder. Det

Les mer »

Grafisk design

Her på huset har vi holdt på med grafisk design en god stund, det gjelder både magasiner og mindre trykksaker,

Les mer »

Teknisk informasjon

God kvalitet gir fornøyde kunder. For oss er kvalitet viktig. Skal vi opprettholde det er farge – og produksjonsstyring viktige verktøy. 

Les mer »